top of page

Must read pro zájemkyně o TFP

Milé slečny,

...než nám napíšete :)

Fotografování je naším koníčkem, ale bereme ho vážně. Na každé focení se pečlivě připravujeme - třeba i několik dní. Dívkám vymýšlíme projekty na tělo, hledáme vhodné lokace, sháníme a vyrábíme rekvizity apod. Prostě pro nejlepší výsledek děláme maximum. :)

Pokud tedy o focení s námi nemáte až tak velký zájem, neplýtvejte prosím naším časem a energií a nedomlouvejte si s námi termín, abyste ho nakonec třeba kvůli výletu s kámoši do obchoďáku narychlo odřekly. Děkujeme.

Máme prostě rádi slečny, které jsou nadšené pro věc, a které fotografování berou jako zážitek, stejně jako my. :)

Dívky, které ještě nikdy nefotily, jsou vítány, protože zmíněné vlastnosti jim na rozdíl od některých "ofocených" slečen většinou nechybí a často jsou schopny i lepších póz a výrazů, než dívky, které by je již dávno měly mít v malíku.

"Zkušenější" slečny zvažte, prosím, zda se pro vás focení nestalo již nudnou rutinou. Na výsledku je to totiž znát a s fotografiemi byste nebyly spokojeny ani vy, ani my.

Nejen pro krásu, ale i pro dobrou fotku se občas musí trpět. :) Takže - pokud jste připravené na ležení v jehličí, focení v mrazu v lehkých šatech, roští ve vlasech, bahno nejen v botách, pár kilometrů pěšky, stání v kaluži atd. - jste náš člověk. :)

Je zbytečně pracné retušovat vykukující podprsenku atp., takže pokud budeme fotit např. nahá ramena či záda, stydlivé slečny to budou mít těžké. :) Snad vám pomůže alespoň fakt, že nejsme malí a něco už jsme v životě viděli. Opravdu není třeba chodit se převlékat 100 metrů stranou - zbytečně se tak ukrajuje z času focení a třeba tak zrovna přijdeme o tu nejlepší fotku. :)

Obecně nejraději pracujeme s dívkami, které jsou spokojené samy se sebou. Mrzí nás, když se dozvíme, že z dívčiných fotografií jsou nadšeni všichni okolo, jen ona se tam sobě moc nelíbí. Takže se mějte rády :)

Nejraději fotíme s dívkou sami, protože je většinou z doprovodu nervóznější než z fotoaparátu. Pokud si tedy nutně chcete někoho přivést, zvažte dobře, kdo to bude, a dejte nám předem vědět. Děkujeme.

Jsme rádi, pokud jste poctivě dočetly až sem :)

Těšíme se na vaše zprávy,

Vaši Zuzka a Míra

MIRA Photography

Nejzajímavější příspěvky
Nedávné příspěvky
Hladat podle tagů
Sledujte nás
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page